Aanmelding

Vanaf 01-11-2019 is het niet meer mogelijk dat kandidaten zichzelf aanmelden. Zij dienen te worden voorgedragen door hun praktijkinstelling waar zij werkzaam zijn.

Aanvragen opleidingsplaatsen

Als uw instelling (of samenwerkingsverband van instellingen) belangrijkstelling heeft om praktijkopleidingsinstelling te worden dan kan dit als zij voldoet aan de erkenningseisen. Hiertoe vindt er een erkenningsvisitatie plaats. Meer informatie vindt u onder de informatie voor de praktijkinstellingen.

Als uw instelling erkend is als praktijkopleidingsinstelling dan kan de instelling een kandidaat of meerdere kandidaten voordragen door een e-mail bericht te sturen met de naam en de contactgegevens van de kandidaat. De kandidaat wordt dan uitgenodigd voor een toelatingsgesprek. Als de kandidaat is toegelaten tot de opleiding dan wordt er een opleidingsovereenkomst afgesloten tussen de kandidaat en de praktijkopleidingsinstelling.

Als u belangstelling heeft om praktijkopleidingsinstelling te worden dan kunt u hieronder uw gegevens invullen waarna wij u de nodige informatie op zullen sturen.

© 2020 - PDBO-Randstad 
Postmaster opleiding Orthopedagoog-Generalist

Ga naar boven